Jadilah Kawan Chumel Saya

Monday, September 5, 2011

Blog : Best Blog Preview : Life Talk

Cik Ton suka baca belog mereka ini,sangat meyenangkan hati serta boleh bergumbira dengan membaca setiap entry mereka ini.**betapa skema ayat Cik Ton ni.Ko ada,tak adakan.Kalo nengok comment entry mereka kalo tak ada namploh satu ribu million **bak kata Yuyu Zulaikha korang salah belog kot.Cari penulisan dorang dalam setiap entry memang seronok dibaca,tak buhsan.Dengan gaya gadis ayu,manis dan manja dorang serta disertai keCUNan yang melampau,of coz la ramai peminat dorang ni kan.Hahahah,,apa yang Cik Ton merepek meraban ni,kang kena saman dengan tuan punya belog baru tau.Kalau nak membuktikan kaSAHIHan kata Cik Ton ni p la belog dorong.Sangat best.5 bintang for belog dorang.Thumb up **bila Cik Ton nak jadi femes dan glamer mcm mereka :p


 KLIK PADA NAMA BLOGGER UNTUK VIEW BELOG DORANG



Ok kalau korang masuk blog Cik Epal dia banyak preview pasal tempat makan.Kalo korang x caya masuk belog dia then nengok side beloh dia tulis gini "MENTERNAK LEMAK DI ......".Tak bosan baca blog Cik Epal ada je yang idea nak buat entry dia tak rasa bosan dan yang paling mempunyai hobi yang sama macam Cik Ton yang suka makan dengan lahapnya. **eh..Cik Epal makan sopan je tau. Tapi Cik Ton tak sempat nak snap gambar makanan dan kedai makan sebab bila jumpa je makanan Cik Ton terus akan hilang ingatan untuk  melakukan perkara lain.Selain itu Cik Epal ni pun selalu review movie yang best so kita biar Cik Epal nengok dulu kalau dia kata best maknanya best la cite itu,kalo idak best tak yah p nengok,membazir.




Gadis yang kecik molek lagi comel sesuai dengan nama komersialnya "YUYU ZULAIKHA". Cik Ton jumpa belognya dari belog photographer terkenal ANNASEASKEY kalo korang nak kenal photographer terkenal dan nengok kerja tangan klik link yang Cik Ton bagi. **bilalah Cik Ton yang tak lawa ni dapat guna khidmat dia ek sambung semula pasal Yuyu Zulaikha ni,Cik Ton suka blog walking kat belog sebab tulisan entry yang chumel maca tuannya,kecik molek je orang.Cara cara dia make up.Cik Ton umo je da tua tapi bab make up hampeh yang amat.





1 comment:

cik EPAL said...

thanks lah sudi baca blog cik epal yg x de pekdah tu. :D