Jadilah Kawan Chumel Saya

Wednesday, March 10, 2010

~MY CONTESTANT~

CONTESTANT BABY WITH EYE GLASSES CUTES CONTEST
Salam to all my blogger friends,espcially my cute contestant mommy.First at all i want to says sorry coz my lovely son get hot fever.Emmm...kat sini Maria senaraikan all my cute contestant.Pening kepala nak cari top 10,hai pening kepala juri-juri ku memikirkannya.Oh ya kalau ada yang tertinggal PLEASE inform to me malalui komen k.

 *
**
***
****
picture mommy yang kat bawah ni Maria tak dpt copy pic baby.
banyak kali sudah ku cuba tapi tak berjaya,al-maklumlah Maria bukan nudak programming.
kalo blh mommy tolong yea izinkan Maria copy pic tak pun send je kat my email
mariana_elly@yahoo.com
 ****
***
**
*
@
@
@
@
@
@

9 comments:

♥Azie♥ said...

salam maria azie dah hantar melalui email ,,,gambar NUR ANIS ADZREEN

nsazwa said...

salam...
gambar anak manja umi Nurish Shazana Azwa dah ada dlm senarai...
mak aaiih...cumil2 sumer..gerent peningla kpla juri nk pilih yek...

AshAnas said...

huhu, akak ltk gmbr akak ms kecik tu utk gimik je.... maria amik gambar tu plak, hehe...

AshAnas said...

akak dh send ke email gmbr yg sbnr

::Mamalyna:: said...

salam maria, gambar lyna ter'paste' dua kali tue...hehehe

Ibu Mifzal Arsyad said...

salam maria..sy dh..emailkan gambar anak sy..mifzal arsyad..

mama zharfan said...

u tertinggal my baby's pic..

link:

http://suzie284.blogspot.com/2010/03/baby-with-eyes-glasses-cutes-contest.html

anyway, i dh email
pls check yer
tq

Farra Dhelina said...

gmbr ank sy pon takde lah.. my link

http://fdhelina.blogspot.com/2010/03/baby-with-eyes-glases.html

tqvm

Asya said...

Tq.. maria... my asya ada dlm list contestant tu... x sabo tgu result.. smuanya bgaya... sgt2 cute