Jadilah Kawan Chumel Saya

Tuesday, February 2, 2010

~NANGIS CONTEST BY MUMMY ARIQ~


 

Maria gi jalan2 kat blog kawan2.. sekali ternampak pula contest ni.. teringat kat dalam simpanan ada gambar anak ku  tengah menangis.. so apa lagi saja je nak participate contest yang dibuat oleh MUMMY ARIQ ni..
jom kita tengok kepada syarat2 penyertaan;

Antara syarat2 contest :

~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3) http://lolastation.blogspot.com/
~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...


Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k) 
Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari 
Dan persembahkan...
 

Irsyad Danial Hakimi 
Umo sekarang 6 bulan lebih
Umo semasa gambar diambil 1 bulan

~masa aktiviti mandi yang amat ditakuti oleh anak teruna ku ini~




1 comment:

yannalayola said...

salam mummy maria... contest ni dah expired lah..penyertaan yg saya terima pun dah terlewat..anyway thank you coz nak join contest ni... hopefully pasni kalau ada contest baru saya invite awak join yer... good luck for the others contest dah join,....