Jadilah Kawan Chumel Saya

Thursday, February 25, 2010

~CONTEST AKSI GIGIT SI MANJA~


  • Tajuk Contest: " Contest Aksi Gigit si Manja "
  • Tarikh Tutup: 8 Februari - 1 March 2010

Apa yg Mommies perlu buat :
  • Add blog Momma Mia dalam blog list anda
  • Wajib jadi follower Miakididdles
  • Tepekkan banner Contest disidebar blog anda & pastikan ianya di link back ke blog contest (no link back will be disqualified)
  • Terbuka kpd si manja berumur dari 0-3 tahun. Gambar make sure menunjukkan aksi gigit anak anda yg paling notti / cute / macho / sweet
  • Upload hanya SATU gambar jer ek... Jgn lupa nyatakan nama anak, tarikh lahir, nama ibu & WHY uols rasa aksi gigit si manja anda tuh notti / cute / macho / sweet
  • Setelah siap entry anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya Momma Mia boleh terjah aksi si manja anda (bagi link untuk entry tu + email address)
Pengadil : Terdiri dr kalangan bukan Blogger. Mangsa2nya adalah my beloved kazen Mamalis & yana. If both of them susah nk decide, my beloved hubby will do the final judge.
Apa hadiah2 nya : SUPPPRISE!!!! InsyaAllah something yg cute & chomel from LuvableKids Store & Baby Hauz & Mycoolbibi 
and I present my little hero 
 

Baby Name : Irsyad Danial Hakimi bin Mohamad Fazley
Baby DOB : 12 Julai 2009
Baby Age : 7 Month 
Mommy Name : Mariatun Sa'diah binti Mohamad Saas
Email Mommy : mariana_elly@yahoo.com
why i rasa picture so cute coz masa ni we all tgh tengok rancangan memasak.secara tak sengaja kita org ternampak si Icad ni gigit remote control sambil kusyuk nengok tv mcm dia tgh makan apa yg chef wan masak dlm tv,meleleh-leleh air liur.apa lagi kita org pun berkejaran cari kemera.gotcha!!we get it..




2 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

comel icad....good luck,dear!

Momma Mia said...

Amboi Irsyad tiru aksi chef wan ke mamam?? hihi gatal gusi ke syg?

Good luck ok!