Jadilah Kawan Chumel Saya

Thursday, November 19, 2009

~TERHENTI BUAT SEKETIKA~

Salam to all mummy and all blogger.Buat sementara laman blog Maria ni akan terhenti buat seketika kerana "beruk band" ku tepaksa dicatu akibat bil tertunggak yang tak seberapa tu.Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
I really miss my blog.Tiap-tiap hari pikir pasal nak update blog.Ni pun Maria lari jap ke CC...huhuuhuh..
Kewangan Maria agak terganggu dan terpaksa didahulukan mana yang penting.Esspecially barang-barang anak.
Hemmm..sekali-sekala je Maria dapat jenguk blog ni.Rindu gak kat rerakan forum RATUHATI ku..lagi sekali waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........Hah,,,biarkan ku tulis semuanya sementara ku tercangguk kat depan CC ni.Seminggu yang lepas Icad demam wat pertama kalinya.Menggelabah gak lak sebab dia tak pernah demam sebelum ni.Terpaksa berjaga malam tu sbb suhu badannya agak panas.Alhmaduldillah,cuma 2 hari je demamnnya lepas tu dah kebah..huhuhuh...Apa lagi,,skrg ni lak tgh tunggu sepupu ku bersalin dijangkakan hujung bulan ni..ni pun antara salah seorang silent reader RATUHATI tau.Ni je la yang sempat Maria taip sbb dah nak berangkat pulang.Enjoylah dgn picture Icad ni je sbb pen drive tertinggal lak.Pada rerakan forum RATUHATI yang singgah diblog ku ni sampaikan salam ku pada mereka semua ya.Salam sayang.Muahh.....


1 comment:

kelly910 said...

huk huk huk... kelly rindu kat maria..
lama tak dengar cerita..icad pun dah besar dan bertambah comel...kelly doakan maria tabah dalam membesarkan icad.. bukan mudah nak jadi single mother ni.. sabar ye maria..

ada masa update le blog.. agar terubat kerinduan ni k.. take care dear.. mmmuuuuahhh..