Jadilah Kawan Chumel Saya

Sunday, October 11, 2009

~HUGGIES SWIMMING PANTS~

Sis Lady of Leisure cakap dia tak pernah tahu adanya swimming diapers for babies dan dengan segala hormatnya Maria search utk pengetahuan mummy kat luar sana.Kalo kita pakai diapers biasa mmg mudah penuh dgn air diapers sbb ia tlh direka utk memerangkap air supaya sentiasa kering.Tu sbb diapers tu kembung jew bila masuk dlm kolam dan menambahkan berat si kecil.Mula-mula Maria tak tahu,Maria perasaan ni pun kat laman web HUGGIES.Cuba la Mummy nengok utk maklumat lanjut.Kat bawah ni Maria tunjukkan gambarnya.Nanti senang Mummy cari.Buat sementara waktu ni Maria hanya jumpa kat Pavilion jew kat bahagian food court ada satu store hujung sekali.Maria pun tak ingat apa namanya.Tempat lain Maria tak sure lak.






4 comments:

wina said...

thx maria..wina x pernah tau pun pasal swimming pants ni :-)

Lady of Leisure said...

tq maria sbb buat special entry pasal pempes ni... serius lady tak penah tau ada pempes untuk swimming... cute plak tu.. hehehe...

kelly910 said...

maria.. kelly pun first time tgk swimming pants ni.. untuk anak2 kelly, normally kelly pakaikan swimming trunk je bila bawa gi swimming..

~MUMMY MARIA~ said...

kelly untuk anak yg da toddler takpe.da tahu bila dia poo poo.tapi bile yg si kecik dia pakai buang jew..abis satu swimming pool tercemar..heheheh